Skip to content

Patty Zomer Naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto's

Patty Zomer is een Nederlandse zangeres en presentatrice. Ze werd geboren op 10 maart 1955 in Den Haag. Ze is vooral bekend als de leadzangeres van de populaire Nederlandse meidengroep Luv’. Met hits als ‘You’re the Greatest Lover’ en ‘Trojan Horse’ veroverde de groep de wereld in de jaren ’70 en ’80. Naast haar muzikale carrière heeft Patty ook verschillende televisieprogramma’s gepresenteerd. Maar is Patty Zomer ook naakt te wonderen?

Patty Zomer naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s

Hoe ziet Patty Zomer er uit? 👀

Patty Zomer is een Nederlandse zangeres en presentatrice, geboren op 4 april 1955. Ze heeft een lengte van 1.68 meter en weegt ongeveer 60 kilogram. Haar blonde haar en blauwe ogen geven haar een frisse uitstraling. Patty staat bekend om haar volle cupmaat en slanke figuur. Ze heeft Nederlandse roots en haar uitstraling wordt vaak omschreven als energiek en vrolijk.

Patty Zomer naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s

Wel of niet naakt: Patty Zomer

Hoewel we geen naaktfoto’s van Patty Zomer aanbieden, zijn er misschien wel alternatieven beschikbaar op het internet. We willen benadrukken dat het ongeoorloofd is om ongevraagd naaktfoto’s van iemand te verspreiden.
Patty Zomer naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s
Patty Zomer naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s

Over Patty Zomer

Patty Zomer is een Nederlandse zangeres die vooral bekend is geworden als lid van de populaire meidengroep Luv’. Met hits als “You’re the Greatest Lover” en “Trojan Horse” wist de groep in de jaren ’70 en ’80 grote successen te behalen. Na het uiteenvallen van Luv’ in 1981 begon Zomer aan een solocarrière en bracht ze verschillende albums uit. Ook was ze te zien in diverse televisieprogramma’s en musicals, waaronder “Cats” en “Mamma Mia!”. In 2016 keerde ze terug bij Luv’ voor een reünie-tournee.

FAQ

Wil je weten of er naaktfoto’s van Patty Zomer zijn? Klik hier om erachter te komen

Veruit de meeste bezoekers van mannenpassie vinden haar een mooie verschijning. Klik hier om haar foto’s te zien!

Dit laten we graag aan jou over. Op deze pagina hebben we wat mooie plaatjes uitgezocht.

Wellicht ook interessant..

Mensen zochten ook naar

Patty Zomer tieten, Patty Zomer nude, Patty Zomer cup, Patty Zomer geile foto’s

Patty Zomer naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s