Skip to content

Disclaimer

mannenpassie is een satirische website waar geruchten, speculaties, aannames, meningen, fictie en feitelijke informatie worden gepubliceerd. Informatie op deze site kan waar of onwaar zijn en is niet bedoeld om als feit te worden beschouwd. De eigenaar van mannenpassie biedt geen garantie voor de geldigheid van enige claims. Hoewel we geen naaktfoto’s aanbieden, zijn er misschien wel andere opties beschikbaar op het internet. We willen benadrukken dat het ongepast is om zonder toestemming naaktfoto’s van iemand te verspreiden.

mannenpassie gebruikt verzonnen namen in al haar verhalen, behalve in gevallen waarin publieke figuren worden bespot. Elk ander gebruik van echte namen is toevallig en onbedoeld.

mannenpassie is geen pornografische website, maar deze website bevat wel volwassen inhoud die mogelijk afbeeldingen, tekst, geluiden en video’s van expliciete seksuele aard bevat en bedoeld is voor een volwassen publiek. Door deze website te bezoeken, begrijpt u dat de inhoud hierin betrekking kan hebben op zaken van seksualiteit.

mannenpassie vertegenwoordigt of ondersteunt de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van geen van de advertenties (gezamenlijk), namelijk links, banners, downloads, distributies of andere informatie die rechtstreeks of onrechtstreeks wordt verkregen uit hostadvertenties die op deze website (service) worden vermeld, noch de kwaliteit van producten, informatie of andere materialen die door een consument worden weergegeven, gekocht of verkregen als gevolg van een advertentie of andere informatie of aanbieding in verband met de service of producten.