Skip to content

Antoinette de Jong Naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto's

Antoinette de Jong is een Nederlandse schaatsster die geboren is op 15 april 1995 in Rottum. Ze begon op jonge leeftijd met schaatsen en maakte in 2013 haar debuut bij de senioren. Inmiddels heeft ze al meerdere medailles gewonnen op grote toernooien, waaronder het WK Allround en de Olympische Spelen. Antoinette staat bekend om haar krachtige en technische schaatsstijl en haar doorzettingsvermogen. Maar is Antoinette de Jong ook naakt te wonderen?

Antoinette de Jong naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s

Hoe ziet Antoinette de Jong er uit? 👀

Antoinette de Jong is een Nederlandse schaatsster die geboren is op 15 april 1995. Ze heeft een lengte van 1,70 meter en weegt ongeveer 63 kilogram. Haar haarkleur is donkerblond en haar ogen zijn blauw van kleur. Over haar cupmaat is niets bekend, maar haar afkomst is wel duidelijk: ze komt uit het Friese Rottum. Wat betreft haar figuur heeft Antoinette de Jong een atletisch postuur, wat haar goed van pas komt in haar sport. Maar niet alleen haar lichaam is indrukwekkend, ook haar uitstraling is opvallend. Ze straalt zelfvertrouwen en vastberadenheid uit, wat haar tot een geduchte tegenstander maakt op het ijs. Antoinette de Jong heeft al vele successen behaald in haar carrière als schaatsster. Zo won ze in 2018 de bronzen medaille op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang op de 3000 meter. Ook heeft ze meerdere wereldtitels op haar naam staan. Al met al is Antoinette de Jong een indrukwekkende sportvrouw met een atletisch postuur, donkerblond haar en blauwe ogen. Ze komt uit het Friese Rottum en heeft al vele successen behaald in haar carrière als schaatsster. Haar uitstraling van zelfvertrouwen en vastberadenheid maken haar tot een geduchte tegenstander op het ijs.

Antoinette de Jong naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s

Wel of niet naakt: Antoinette de Jong

Hoewel we geen naaktfoto’s van Antoinette de Jong aanbieden, zijn er mogelijk wel alternatieven beschikbaar op het internet. We willen benadrukken dat het ongeoorloofd is om ongevraagd naaktfoto’s van iemand te verspreiden.
Antoinette de Jong naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s
Antoinette de Jong naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s

Over Antoinette de Jong

Antoinette de Jong is een Nederlandse schaatsster die sinds 2013 deel uitmaakt van de nationale selectie. Ze heeft in haar carrière al meerdere medailles gewonnen op grote internationale toernooien, waaronder het WK Allround en de Olympische Spelen. De Jong staat bekend om haar sterke prestaties op de lange afstanden, zoals de 3000 en 5000 meter. Ze traint bij Team Jumbo-Visma en wordt gezien als een van de grootste talenten van het Nederlandse schaatsen.

FAQ

Wil je weten of er naaktfoto’s van Antoinette de Jong zijn? Klik hier om erachter te komen

Veruit de meeste bezoekers van mannenpassie vinden haar een mooie verschijning. Klik hier om haar foto’s te zien!

Dit laten we graag aan jou over. Op deze pagina hebben we wat mooie plaatjes uitgezocht.

Wellicht ook interessant..

Mensen zochten ook naar

Antoinette de Jong tieten, Antoinette de Jong nude, Antoinette de Jong cup, Antoinette de Jong geile foto’s

Antoinette de Jong naakt? Bekijk alle (mogelijke) naaktfoto’s