Skip to content
Weg met het taboe! Dit zijn de beste speeltjes voor mannen

Weg met het taboe! Dit zijn de beste speeltjes voor mannen

Geschreven door Julian van Dijk

Mannen hebben het er niet graag over: zelfliefde. Waar het voor vrouwen een stuk normaler is geworden om te spreken over de wereld van seksspeeltjes en masturbatie, houden mannen het liever wat meer onder de pet. Dat terwijl eigenlijk elke man zich er wel mee bezighoudt. We doorbreken het taboe, en doen uit de doeken wat nu echt de beste speeltjes zijn voor mannen.

Een sex machine voor mannen

Had je vroeger alleen maar sex machines voor vrouwen, zijn ze er nu ook voor mannen. Of voor allebei. Een dergelijke machine kun je dan gebruiken met een dildo of met een pocket pussy. Met zo’n machine kun je je wilde stromen laten uitkomen. Gebruik hem alleen, of met je partner en zorg voor meer spanning in bed.

Een gewone sex machine is tegenwoordig van een behoorlijke kwaliteit. Deze kan zorgen voor wel 440 penetraties per minuut. Goed voor urenlang speelplezier in de slaapkamer. Door verschillende opzetstukken te gebruiken, kun je de machine zo interessant maken als je zelf maar wilt.

Pocket oraal masturbator

Gek op het gevoel van een vrouw die orale seks met je heeft? Maar zul je het even zonder moeten doen? Geen nood. Je kunt het gevoel ervaren zonder een vrouw, door een Pocket Oraal Masturbator te gebruiken. Dit is een sextoy die je kunt kopen bij HiSmith. Het is een masturbator gemaakt in mondvorm, en voelt zeer realistisch aan. Dat komt doordat het is vervaardigd uit hoogwaardige siliconen en TPR.

De masturbator is voorzien van een mond, tong en tanden en voelt net echt. Het heeft een intsteeklengte van ongeveer 19 centimeter, en je kunt de tong wat uittrekken. De speciale ribbeltjes aan de binnenkant zorgen voor ultiem genot.

De penispomp

De lengte van de penis van een man, is voor veel mannen een punt van onzekerheid. Met een penispomp krijg je op een eenvoudigere manier een erectie. Het vacuümsysteem zorgt ervoor dat het bloed in de penis zich concentreert als deze nog slap is. Zodra je een erectie krijgt, blijft deze zo dankzij een comfortabele en hermetische afdichting aan de basis van het lichaam: net op de kruising van de penis met de pubis. Het bloed wordt in de romp bewaard.

De penispomp knelt niet, waardoor deze comfortabel blijft zitten. Natuurlijk worden alle speeltjes discreet verzonden. Maak je dus niet druk dat iemand in je omgeving weet wat jij op de slaapkamer uitspookt. Daarnaast: masturbatie en zelfliefde zijn volstrekt normaal. Zeker voor mannen!